Hallo allemaal,

Inner-Beauty, dat ben ik, Karin Van Dingenen, de bezielster van Inner-Beauty en zelfstandig specialiste in natuurlijke schoonheidszorgen sinds 1998.

Massage – en verzorgingssalon Inner-Beauty is ontsprongen uit een aaneenschakeling van ‘toevalligheden’ die op mijn levenspad kwamen. Mijn gevoel is dan ook ‘mijn sterke leidraad voor mijn leven’ en dit leg ik ten volle in deze beauty -> mijn salon: Inner-Beauty. Mijn hart en passie reflecteer ik in elke verzorging. 

Je kan bij mij terecht voor o.a. gelaat- en lichaamsverzorging, diverse massages en kleurenpunctuur. Steeds met holistische aanpak volgens de Traditionele Chinese Gezondheidsleer en de 5-elementenleer. Met holistisch bedoel ik niet enkel op huid (materie) werken maar ook kijken naar je energiedoorstroom via meridianen en acupunctuurpunten (energie) en zo lichaam en geest (emotie) terug in balans brengen.

5 elementen

Elke verzorging is een ware weldaad, een unieke ervaring!

Je kan altijd bij mij terecht voor :

    Een uniek aanbod aan voedingssupplementen

    Cadeaubonnen

    Thuisverzorgingsproducten voor gelaat- en lichaamsverzorging

    Aankoop minerale make-up

    Workshops: “Hoe verzorg ik mezelf?”

    Workshops: “Hoe breng ik op een juiste manier make-up aan?”

    Workshops: “Leven met de cyclus van de maan.”

    Persoonlijk advies- en behandelplan

De merken die ik gebruik voor jouw gezonde balans :

De apparaten die ik gebruik voor jouw huidverbetering :

Biodrainerjet
Chromalicht
Biostimulator
Esogetische lichtpen
Kristallen

De hectische moderne tijd veroorzaakt allerlei vormen van stress die snelle voeding en onvoldoende lichaamsbeweging in de hand werkt. Stress leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door jouw lichaam. Dit zal je eerst merken in veranderingen in jouw materie (huidproblemen op lichaam en/of gelaat). Zonder een holistische aanpak van deze problematiek volgt er snel een merkbare verandering in jouw energieniveau (onverklaarbare vermoeidheid, verstoort slaapritme) en dat heeft zeker een invloed op “hoe jij dagelijks in het leven staat” (emotie). Dit zijn de eerste tekenen van een dieper gelegen probleem.

Met mijn deskundige holistische aanpak laat ik je huid stralen, je energie stromen, zodat ook jij leeft in balans met jouw emoties.

Kiezen voor natuurlijke verzorgingen in salon en thuis, is kiezen voor de gezondheid van jouw huid en jezelf. 

De schoonheidsresultaten zijn ongeëvenaard. Je merkt meteen het verschil. Ben je benieuwd naar deze werkmethode, maak je afspraak en kom Be-Leven.

Veel liefs, Karin

Scroll to Top