Hallo, zal ik mij even voorstellen?

Karin Van Dingenen, afgestudeerd specialiste in schoonheid sinds 1994.

Na 2 jaar kiné en ergotherapie, heb ik in 1997 mijn 7de specialisatiejaar schoonheidszorgen behaalt.

Sinds augustus 1998 ben ik gestart met mijn zelfstandig statuut. Eerst zoals velen aan huis, later in een bijkamer bij een kapsalon en dan 15 jaar lang op een mooie verdieping boven een bekende kapper. Sinds 2012 heb ik de stap gezet om volledig onafhankelijk van iemand te werken en dit in de luxe omgeving van mijn thuis.

Het was een bewuste keuze om van thuis uit te gaan werken en ik geniet er elke dag meer en meer van.

Stilzitten doe ik niet, er is altijd een interresante cursus die ik wens te volgen. Zo heb ik extra kwaliteiten in kleurenpunctuur, helende kleurmassages voor chronische klachten en trauma-verwerking, quantum-gecertificeerde gelaat-, lichaamsverzorgingen en massages (deze verzorgingen brengen balans in emotie-energie-huidtextuur). 

Ook de cursus over bruidsmake-up gegeven door Tim Van Steenbergen (modeontwerper en visagist) kon mij bekoren.

Tevens volg ik regelmatig seminaries over plantenextracten en hun kracht als voedingssupplement.

Via het productengamma dat ik volg, heb ik ook een goede kennis van TCG (traditionele Chinese gezondheidsleer) en de daarbijhorende organen/meridianenleer.

Bij Inner-Beauty staan naast natuurlijke verzorgingen ook massages hoog aangeschreven. Hier kan je niet alleen genieten van de klassieke lichaamsmassage, maar ook van technieken zoals tuina (behoudt chinese relaxatie technieken) en zensa (unieke massage van de phyto 5 specialiste). Na zo'n heerlijke massage sta je werkelijk terug in je kracht.

 

WELKOM BIJ INNER-BEAUTY

Over Inner-Beauty

INNER-BEAUTY is de ideale plaats om te genieten van een gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, massage, ontharing, lymfedrainage, maquillage en voet- en handverzorging. We hebben reeds bewezen dat we sinds 1998 steeds betere service en resultaat kunnen bieden.