Toen ik in het 5de middelbaar zat, heb ik de methode phytobiodermie leren kennen. Nu beter bekend als de verzorgingslijn van Phyto5. Op slag was ik gepassioneerd door deze behandelmethode, want deze is toch erg verschillend van de klassieke schoonheidsverzorgingen.

 

PHYTO 5 is een lijn verzorgingsproducten voor gezicht, haar, hoofdhuid en lichaam. De methode is gebaseerd op het energetisch principe van de Chinese geneeskunde: ons lichaam bestaat uit materie én energie.
De theorie over Yin en Yang en de Leer van de 5 natuurelementen - Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water - liggen aan de basis van    PHYTO 5.


Het moderne leven is oorzaak van allerlei stress, verkeerde voeding en onvoldoende lichaamsbeweging wat leidt tot een verstoring van de natuurlijke stroom van energie door het lichaam. De gevolgen zijn in eerste instantie zichtbaar als esthetische problemen. Denk maar aan een onzuivere huid, cellulitis en vroegtijdige veroudering. Het zijn de eerste tekenen van een dieper gelegen probleem.

PHYTO 5 helpt de oorzaak van een esthetisch probleem kennen door diagnose van de reflexzones op gezicht en lichaam.

De professionele verzorgingen van PHYTO 5 hebben een dubbele aanpak: symptomen én oorzaak worden behandeld.
Dankzij deze benadering zijn de schoonheidsresultaten ongeëvenaard. U merkt meteen het verschil.

 

De producten van PHYTO 5 worden geproduceerd in Zwitserland uit natuurlijke actieve bestanddelen. De volledige productlijn wordt gemaakt uit hoogwaardige geconcentreerde stoffen uit de natuur, zoals klei, algen, plankton, oligo-elementen (mineralen), voedende plantaardige en vitaliserende etherische oliën.

De producten zijn uitzonderlijk krachtig door hoge concentraties van de beste etherische oliën. Daarom zijn PHYTO 5 producten enkel te verkrijgen met professioneel en gepersonaliseerd advies.
Bij PHYTO 5 verzorgingen wordt gebruik gemaakt van exclusieve technologie voor energetische drainage en chromatherapie (gebruik van kleur en licht). De apparatuur helpt uw lichaam zuiveren en verjongen en doet uw levensenergie stromen.
PHYTO 5 is pionier in het gebruik van chromatherapie in esthetiek, de impact is verbluffend.

Ben je benieuwd naar deze werkmethode.. je afspraak kan je maken op 0496/87.27.47

Tot binnenkort, Karin

 

P.S.: Eens je verzorgingen doet met natuurlijke producten, is er voor mij geen weg meer terug en trek je de lijn verderdoor in de andere verzorgingen die je aanbiedt. Vandaar dat de keuze voor de natuurlijke suikerontharing van Pandhy's en de verzorgende maquillage-lijn van Mineralogie mooi aansluiten bij mijn visie over schoonheid en verzorging.

P.S.S.: Mijn tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook. Als je te laat bent op jouw afspraak, verlies je die tijd en is de behandeling dus korter. Annuleren kan tot 24 uur op voorhand. Kom je niet opdagen? Dan rekenen we jou de gemiste behandeling aan. Als tegenprestatie beloof ik om onze afspraken te respecteren en zelf ook op tijd te zijn. 

Over Inner-Beauty

INNER-BEAUTY is de ideale plaats om te genieten van een gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, massage, ontharing, lymfedrainage, maquillage en voet- en handverzorging. We hebben reeds bewezen dat we sinds 1998 steeds betere service en resultaat kunnen bieden.